Bröllopsmeny

Middag på Ulriksdal

◊◊◊

Menyförslag ett

Förrätt:

Mosaik av mildrökt lax och hälleflundra med blomkål,
gurka, äpple och forellrom


Varmrätt:

Timjanstekt Oxfile med Madeirasky,
fylld silverlök med skogssvamp och persilja samt potatispure


Dessert :

Mjölkchoklad bavarois med passionsfruktskräm,
hallonsorbet, bryntsmörkaka och maräng

◊◊◊

Menyförslag två

Förrätt

Carpaccio av biff med rostad och frasig jordärtskocka,
vattenkrasse, mandel och parmesan


Varmrätt:

Stekt piggvarsfile med skaldjurssås,
tartelett med gröna ärtor, broccoli, shiitakesvamp och dragon


Dessert:

Savarin med citronkräm, cointreau vaniljyoghurtglass och färska bär

◊◊◊

Menyförslag tre

Förrätt

Ulriksdals ricotta med tomater, persilja och krispig rättika


Varmrätt:

Lammballotine med bräserad spetskål och citrontimjansky


Dessert:

Glassbomb på mandelbotten med vanilj, rabarber och jordgubbe

 

725 kronor per person. 

Länkar till pdf med engelsk översättning finns här:

MENY 1

MENY 2

Övrigt

Vi bakar tre bröllopstårtor; klassisk vit prinsesstårta, passion- och fruktmoussetårta med hallon samt chokladmoussetårta.

Kontakta oss för bröllopsförfrågningar:
brollop@ulriksdalsvardshus.se

Frågor? Ring: 08-850815.