Bröllopsmeny

Middag på Ulriksdal

Bröllopsmeny

Förrätt

Mosaik av mildrökt lax och hälleflundra med gurka, pepparrot och krasse

(Dryckesförslag)

*

Ankleverterrine med äppelgelé, frisésallad och brioche

(Dryckesförslag)

 

Varmrätt

Bakad piggvar med beurre blanc, forellrom, gurka, ärtor och blomkål samt mildrökt potatiscrème

(Dryckesförslag)

*

Timjanstekt oxfilé med champinjon- och tryffelsky samt rostade grönsaker med sabayonne på brynt smör

(Dryckesförslag)

 

Dessert

Hallonmousse med färskostsorbet, hallonmaränger, citronkräm och brynt smörkaka

(Dryckesförslag)

*

Chokladbavaroise med yoghurt- och blåbärsglass, chokladkräm, mandelkaka och kristalliserad choklad

(Dryckesförslag)

Övrigt

Vänligen enas om en och samma meny för hela sällskapet.

Vi bakar tre bröllopstårtor; klassisk vit prinsesstårta, passion- och fruktmoussetårta med hallon samt chokladmoussetårta.

Önskar ni en specialgjord tårta för just er dag? Säg till så bakar vårt egna Bageri Brillo precis vad ni vill ha.

Kontakta oss för bröllopsförfrågningar:
brollop@ulriksdalsvardshus.se