Festmeny

 Utsikt över Edsviken

Festmeny

Vår festmeny är noga komponerad av vår kreativa ledare Tommy Myllymäki och kökschef Jonas Andreasen.

◊◊◊

Menyförslag ett

Förrätt:

Mosaik av mildrökt lax och hälleflundra med gurka, pepparrot och krasse


Varmrätt:

Timjanstekt oxfilé med champinjon och tryffelsky samt rostade grönsaker med sabayonne på brynt smör


Dessert :

Chokladbavaroise med yoghurt- och blåbärsglass, chokladkräm, mandelkaka och kristalliserad choklad

◊◊◊

Menyförslag två

Förrätt

Ankleverterrine med äppelgelé, frisésallad och brioche


Varmrätt:

Bakad piggvar med beurre blanc, forellrom, gurka, ärtor och blomkål samt mildrökt potatiscrème


Dessert:

Hallonmousse med färskostsorbet, hallonmaränger, citronkräm och brynt smörkaka

725 kronor per person. 

Vänligen enas om en och samma meny för hela sällskapet.

Önskar ni en specialgjord tårta för just er dag? Säg till så bakar vårt egna Bageri Brillo precis efter era önskemål.

För festförfrågningar:
info@ulriksdalswardshus.se

Frågor? Ring: 08-850815.