Fest- och bröllopsmeny

Fest- och bröllopsmeny

Vår fest- och bröllopsmeny är noga komponerad av vår kreativa ledare Tommy Myllymäki och kökschef Jonas Andreasen.

◊◊◊

Menyförslag ett

Förrätt:

Mosaik av mildrökt lax och hälleflundra med gurka, pepparrot och krasse


Varmrätt:

Timjanstekt oxfilé med champinjon och tryffelsky samt rostade grönsaker med sabayonne på brynt smör


Dessert :

Chokladbavaroise med yoghurt- och blåbärsglass, chokladkräm, mandelkaka och kristalliserad choklad

◊◊◊

Menyförslag två

Förrätt

Ankleverterrine med äppelgelé, frisésallad och brioche


Varmrätt:

Bakad piggvar med beurre blanc, forellrom, gurka, ärtor och blomkål samt mildrökt potatiscrème


Dessert:

Hallonmousse med färskostsorbet, hallonmaränger, citronkräm och brynt smörkaka

725 kronor per person. 

Vänligen enas om en och samma meny för hela sällskapet.

Vi bakar tre bröllopstårtor; klassisk vit prinsesstårta, passion- och fruktmoussetårta med hallon samt chokladmoussetårta.

Önskar ni en specialgjord tårta för just er dag? Kontakta oss så ber vi världsmästaren i sötbröd, Håkan Johansson från vårt eget Bageri Brillo, att baka efter era önskemål.

För bröllopsförfrågningar:
brollop@ulriksdalswardshus.se

Frågor? Ring: 08-850815.

 

uw_09-20169911